Waarom Papillon?

Papillon uitvaartzorg wil tijdens de emotionele chaos bij het afscheid nemen van een dierbare beschermende vleugels bieden die je op dat moment hard nodig hebt. Als een troostende cocon, waar verdriet in alle rust en geborgenheid een plaatsje krijgt. Ook als actieve fladderaar, die de praktische beslommeringen bij het regelen van een begrafenis voor jou behartigt, zodat jij alle tijd en ruimte krijgt om afscheid te nemen van de geliefde in ons hedendaagse uitvaartcentrum te Maasmechelen of in de huiselijke omgeving op een unieke locatie.

waarom papillon - thuisopbaring

Persoonlijk afscheid

Leven doet elk van ons op zijn eigen manier. Iedereen is uniek en heeft op de een of andere manier wel iets wonderlijks aan deze wereld bij te dragen. Maar ook sterven en afscheid nemen ervaart iedereen anders. Daarom maakt Papillon extra werk van een persoonlijke uitvaart. Maarten komt na een eerste telefoontje naar je toe en luistert naar jouw verhaal. Wie was de overledene en wat maakt hem of haar net zo bijzonder en uniek voor jou? Maarten laat je ook vertellen wat de wensen zijn over de uitvaart zelf. Alles is bespreekbaar, zolang het maar mogelijk is. Op die manier zorgen we samen voor een serene, persoonlijke begrafenis, eigentijds en naar ieders budget, waarbij je op een passende manier de kans krijgt om afscheid te nemen van de persoon die je zo dierbaar was.

Jouw uitvaartwensen? Daar houden wij rekening mee.

Het komt steeds vaker voor dat mensen tijdens hun leven al gaan nadenken over de dood en hun eigen uitvaart en begrafenis. Dus niet alleen bij ouderdom of ziekte, maar ook al op jongere leeftijd. Soms wil men kennismaken met diegene die hun uitvaart in de toekomst zal gaan uitvoeren, en vaak worden dan gelijk de eigen wensen vastgelegd. Door nu al jouw wensen vast te leggen wordt het uiteindelijk écht jouw eigen uitvaart!

waarom papillon - uitvaartwensen