Uitvaartcentrum Papillon

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op het nummer +32 (0)89/258 288

Uitvaartcentrum Papillon is opgericht door mezelf, Maarten Stulens. Wie me goed kent, omschrijft me als een sociaal, creatief en ruimdenkend persoon met een positieve ingesteldheid. Als gediplomeerd uitvaartverzorger, begrafenisondernemer en bezieler van Papillon Uitvaartzorg krijg ik de kans om die waarden uit te dragen.

Papillon staat voor afscheid nemen op een persoonlijke en innovatieve manier, waarbij we respect hoog in het vaandel dragen en waar iedereen, ongeacht afkomst, geloofsovertuiging of kijk op het leven, terecht kan voor een uitvaart op maat. In het uitvaartcentrum beschikken we over een uitvaartwinkel, drie rouwkamers, een aula voor 100 personen en een ruime parking gelegen tussen het naastliggende restaurant en het benzinestation Gabriëls. Het uitvaartcentrum is rolstoeltoegankelijk.

Uitvaartcentrum

Papillon Uitvaartzorg is gekend om zijn persoonlijke aanpak en begeleiding. Lees meer over onze uitvaartwinkel, rouwkamer en aula.

Wie is Papillon?

Papillon Uitvaartzorg is een 100% Belgische uitvaartonderneming. Wie Maarten goed kent, omschrijft hem als een ruimdenkend persoon met een positieve ingesteldheid.

Waarom Papillon

Papillon Uitvaartzorg wil tijdens de emotionele chaos bij het afscheid nemen van een dierbare beschermende vleugels bieden die je op dat moment hard nodig hebt.

24-uurs kamer

De klok rond rouwen in een 24-uurs kamer. Papillon Uitvaartzorg biedt de mogelijkheid om in een rouwkamer te blijven overnachten.

Virtuele tour

Neem een kijkje in het uitvaartcentrum van Papillon.

Livestream

Volg hier de livestream van de uitvaart.

Enkele impressies